4 Mayıs 2021 Salı

XPRIME CAPITAL GÜVENİLİR YATIRIMIN ADRESİ

XPRIME CAPITAL GÜVENİLİR YATIRIMIN ADRESİ👍

Değerli Yatırımcılar,

Bu analizimizde "2020 yılı en hızlı büyüyen şirketi", Frankfurt ve Dubai'de ciddi sponsorluklar ve sosyal sorumluluk projeleri yürüterek adını Türkiye'de de finansal piyasaları desteklemek için ayırdığı fonlar ve özsermayesinin %45'ini BITCOIN'e çevirmesiyle duyuran XPRIME CAPITAL 'i inceleyeceğiz.

Ücretsiz hesap açmak için Instagram DM 👉 INSTAGRAM 👈

DEĞERLENDİRME SONUCUMUZ: SİNYALLERİ %100 BAŞARILI 💚

XPRIME CAPITAL, 2006 yılında kurulmuş Dubai, Frankfurt, Londra, Malta ve Moskova'da merkezleri bulunan bir menkul değerler şirketi. Şirketin dünya genelinde 700.000 üzerinde yatırımcısı mevcut. Dünya çapında kabul görmüş Metatrader 5 işlem platformunu kullanıyorlar. Şirketin hassasiyet gösterdiği, öncü olmak için ekstra özveri ile çalıştığı konular arasında "Kripto Paralar" geliyor.

Şirket finansal piyasalarda kripto paraların varlığı tartışılırken 2019 yılının sonunda özsermayesinin %45'ini BITCOIN'e çevirerek bir aracı kurumdan çok daha ötesi olduğunu ispatlamıştır. Bu sebeple şirket 2020 yılında EMA tarafından "Global Courage Award in Financial Markets" ödülünü almaya layık görülmüştür. Bu süreçte kurum elde ettiği 10 milyon $'lık fonu ABD ve Almanya'da bulunan Start-Up projelerini desteklemek amacıyla kullanmıştır. Dediğimiz gibi bu analizimizde bir aracı kurumdan çok daha fazlasından bahsediyoruz.

Sosyal Medya Hesapları: Facebook / Instagram / Twitter

Kripto Para İşlemlerinde Komisyon yok!

Bitcoin, özünde dijital dünyada değer korumayı kendine temel hedef olarak belirlemiş bir kripto para, aslında bir inanç sistemi. Ethereum ise amaç olarak Bitcoin’den ayrışıyor. Onların için temel hedef “dünyanın bilgisayarı” olmak. Ne demek bu? Üzerlerine kurulacak binlerce uygulamaya ev sahipliği yapacak büyük bir altyapı haline gelmek.

Bitcoin ile Ethereum arasındaki bu hedef farklılığı, her iki platformun belirlediği önceliklerde de kendini gösteriyor. Bitcoin topluluğu, para olmaya verdiği önem nedeniyle, sağlam, güvenilir, değiştirilemez olmayı ön plana çıkarıp, teknolojik olarak yavaş ilerliyor. Yapılacak bir hatanın paraya olan güveni ve paranın değerini onarılamaz şekilde bozmasından çekiniyor. Ethereum topluluğunda ise böyle bir çekince yok, Onlar teknolojik ilerlemeyi daha ön plana çıkardığı için sistem Bitcoin’e göre hızlı ilerliyor ve ancak arada yol kazaları da geçirebiliyor.

XPRIME CAPITAL KRİPTO PARA İŞLEMLERİNDE ÖNCÜ KURUM💚

Biliyorsunuz, Bitcoin’in para arzının kısıtlı olması onun değerli olmasında en önemli etkenlerden biri. Bunu ben söylemiyorum, dünyanın en büyük fon yöneticilerinden geçen bir yazımızda adından söz ettiğimiz Paul Tudor Jones da, yatırım tezini anlattığı yazısında bundan bahsediyor:

“Bitcoin dünyada alınıp satılabilen büyük varlıklar içinde sabit maksimum miktarı bilinen tek varlık. Yeni Bitcoin arzı dört yılda bir azalıyor. Yaratıcısı tarafından ortaya konan bu parlak özellik, Bitcoin’in doğruluğunu ve bütünlüğünü korumasını sağlıyor. Bu, bugünün merkez bankaları ve hükümetlerine oldukça uzak bir düşünce yapısı”(The Great Monetary Inflation, Sf. 7 — Pdf)

İşte benzer şekilde Bitcoin ile Ethereum arasındaki farklılığı para politikalarında da görüyoruz. Örneğin, hangi anda ne kadar BTC çıkarılmış, kuruşu kuruşuna sistemi takip eden her bir makinede eş şekilde tutuluyor. Ayrıca, Jones’un da yukarıda dediği gibi Bitcoin’in para arzı belli ve 2140 yılında sonlanacak şekilde planlanmış.

Ethereum’da ise durum farklı. Örneğin, tedavüldeki ETH sayısının ne kadar olduğu konusunda ortak bir sayı elde etmek mümkün değil. Bunun iki temel nedeni var: Birincisi, her bir blok oluşumunun Bitcoin gibi 10 dakika bir değil, 10–20 saniye arasında olması. İkincisi ise bloklar arasındaki Bitcoin gibi senkronize bir yapının olmaması. Bu iki teknik nedenden dolayı, toplam ETH miktarı konusunda her kaynak farklı ama birbirine yakın sonuçlar verir.

XPRIME CAPITAL KRİPTO PARA SİNYALİ VEREN TEK KURUM💛

Kripto Para İşlemlerinde Komisyon yok!

Ücretsiz hesap açmak için Instagram DM 👉 INSTAGRAM 👈

Bir süre önce, BTC maksimalistleri bu konu ile ilgili Ethereum topluğu ile çok dalga geçtiler. Ama bu durum açıkcası Ethereum geliştiricilerinin çok umurunda değil. Çünkü dediğimiz gibi onlar için öncelik tedavülde olan ETH miktarı değil sistemin gelişmesi.

Aynı şekilde Ethereum para politikası da Bitcoin kadar net değil. Örneğin önümüzdeki yıllarda Ethereum basılmaya devam edecek ama ne kadar basılacağını tam olarak bilen yok. Pek çok yeni gelişmenin ETH para miktarını değiştirme ihtimali var.

Dilerseniz gelin şimdi asıl konumuz olan piyasadaki toplam ETH miktarını değiştirecek iki kritik konuya beraberce bakalım:

ETH yeni para arzı

Genel olarak kripto paralarda yeni para yaratılmasının temel nedenlerinden biri sistemin güvenliğini sağlamak. Bir blokzincirin dijital dünyadaki dış tehlikelere karşı korunması işini madenciler gerçekleştiriyor.

Örneğin, Bitcoin’in güvenlik sistemi olan Proof-of-Work (PoW) mekanizmasının düzgün çalışması için madencilerin efor sarfetmesi gerekli. Bu da ancak elektrik enerjisi ile gerçekleşebiliyor ve maliyetli bir iş. Madencilerin bu enerjiyi harcaması için bir teşviğe ihtiyaçları var, yoksa kimse başkasının hayrına kılını bile kıpırdatmaz. İşte bu nedenle sistem yeni yarattığı paraları, madencilere yaptıkları bu hizmetin karşılığı ödül olarak veriyor.

Ethereum sistemi de benzer şekilde PoW sistemi ile çalışıyor. Ancak Ethereum 2.0. denen yeni versiyonda (ki 1 Aralık 2020 itibariyle düğmeye basıldı), sistem artık yeni bir aşamaya geçiyor.

Bir kaç yıl sürebilecek bu geçişin sonunda artık Ethereum sisteminin korunması için madencilerin enerji harcamasına ihtiyaç kalmayacak. Bunun yerine, sistemin düzgün yürümesi için, ETH sahipleri ellerindeki kripto paraları rehin verecekler. Buna Proof-of-Stake (PoS) deniyor. Ellerindeki ETH’yi rehin verenler, bunun karşılığı olarak da, eskiden madencilere verilen ödüllere hak kazanacaklar.

Ancak bu ödül rakamı eskisinden farklı. Normalde Ethereum madencilerine şu anki sistem olan PoW sırasında yılda 4.7 milyon adet ETH dağıtılıyor. Yeni sistem olan PoS’de ise bu ödül rakamı 1 milyon ETH’nin altına inebilir. Kesin rakam ne kadar insanın paralarını rehin ettiğine bağlı olarak değişecek. Vitalik’in tahmini yıllık 500 bin ETH civarı bir rakam olacağı idi ancak şu an için görünen rakamın daha az olacağı.

1 Aralık itibariyle başlayan ETH 2.0'ın başlangıç sürecinde, şu ana kadar 1.2 milyon ETH civarında olan rehin edilen paranın sonradan gelecek rehinler ile birlikte 2 ila 3 milyon ETH civarında olacağı söylenebilir. Bu da ETH 2.0 ile birlikte yıllık olarak yaklaşık 200–300 bin ETH bir ödül demek. Vitalik’in tahmini olan 500 bin ETH ödül için yaklaşık 10 milyon ETH rehin edilmeli, ki olur mu göreceğiz.

Ücretsiz hesap açmak için Instagram DM 👉 INSTAGRAM 👈

Ancak bu sisteme geçiş hemen başlamayacak. Bir süre boyunca hem eski sistem ETH 1.0, hem de yeni sistem bir arada işleyecek. Bu sürede, hem madencilere hem de rehin verenlere ödül verilecek. Dolayısıyla, eğer ETH 1.0'dan 2.0'a geçiş bir yıl sürerse, 2021 yılı içinde basılacak olan ETH miktarı Vitalik’in tahmini ile yuvarlak olarak 5.2 milyon (4.7 milyon artı 500 bin) olacak.

Bir süre sonra ise ETH 1.0, ETH 2.0'a katılacak ancak bunun ne zaman olacağı belli değil. Geliştirmenin nasıl ilerleyeceği, ne gibi sorunlar çıkacağı ve nasıl çözüleceği bu zamanlamayı belirleyecek. Ekip şu anda, ne yapacağı konusunu az çok kesinleştirmiş durumda ancak zaman planı henüz verilmiyor ve 2021 yılı içinde olması zor görünüyor.

 XPRIME CAPITAL GÜVENİLİR YATIRIMIN ADRESİ💗

Kripto Para İşlemlerinde Komisyon yok!

Kripto para piyasalarında bu gelişmeler yaşanırken bir dünya devi Türkiye pazarına girdi, XPRIME CAPITAL. 2006 yılında faaliyetlerine başlayan şirket, Dubai, Malta, Moskova, Londra ve Franfurt pazarında köklü bir geçmişe sahip. Özellikle adını son dönemde özsermayesinin %45’ini BITCOIN’e dönmesiyle tekrar duyuran şirket kariyer platformlarında 2020 yılında en hızlı büyüyen kurum olmasıyla da adından söz ettiriyor.

Sizler için kripto para piyasasında yaşanan son gelişmeler ölçeğinde XPRIME CAPITAL’I inceledik ve başarılı bulduğumuz bu şirketi detaylarıyla bahsetmek istedik.

10 Madde ile XPRIME CAPITAL / Sizler için özetledik:

1)   Şirket piyasadaki en kapsamlı, en nitelikli ekibe sahip

2)   Kripto paralarda analiz desteği veren tek kurum

3)   Hızlı para yatırma çekme imkanı mevcut

4)   Platformları asla donmuyor

5)   500 farklı finansal enstrümana tek platform üzerinden erişiliyor

6)   2006 yılından beri aktif, güvenilir

7)   İnternet sitelerinde chat ve 7/24 aktif whatsapp hatları var

8)   Şirket sosyal sorumluluk projelerine fon desteği sağlıyor

9)   Lisanslı personel, 4 farklı dilde bireysel yatırım danışmanlığı var

10) Başarılı al-sat sinyalleri paylaşıyorlar

Ücretsiz hesap açmak için Instagram DM 👉 INSTAGRAM 👈

Yatırımcılar havale, EFT yönteminin yanında kredi kartı ve kripto para ile transfer yaparak yatırım hesaplarını fonlayabiliyorlar. Şirketin alternatif fonlama yöntemleri olması sebebiyle özellikle hızlı para yatırma ve çekme işlemlerini daha kolay gerçekleştirdiklerini söyleyebiliriz. XPRIME CAPITAL özellikle kripto para işlemlerine diğer kurumlara kıyasla ciddi önem veriyor. Bu konuda kurdukları sadece kripto para profesyonellerinden oluşan ekiplerinin kazandırdığı yatırımcılarının yazdığı yorumlar şirketin güvenilirliğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yaptığımız araştırmada aylık getiri sıralamasında şirketin ciddi bir pozitif performans sergilediğini söylemekte fayda olduğunu düşünüyoruz.

XPRIME CAPITAL KRİPTO PARA İŞLEMLERİNDE ÖNCÜ KURUM💚

Sosyal Medya Hesapları: Facebook / Instagram / Twitter

Şirket hakkında yazılan haberler:

https://xprimecapitalenhizlibuyuyensirket.blogspot.com/

https://xprimecapitalhakkinda.blogspot.com/

https://xprimecapital.blogspot.com/

https://xprimecapitalguvenilir.blogspot.com/

Değerlendirme sonucu:

Sektör içerisindeki duruşu, global desteği, bireysel yatırım danışmanlığı hizmetine verdiği önem sebebiyle XPRIME CAPITAL'i sektörde ayrı bir bölgede konumlandırıyoruz. Günümüz finansal sisteminde nadir bulunan hizmetleri ücretsiz olarak tüm yatırımcılarına sağlayan bu şirketi gönül rahatlığıyla finansal piyasalarda yatırım yapmak isteyen herkese öneriyoruz ve bol kazançlar diliyoruz.

Ücretsiz hesap açmak için Instagram DM 👉 INSTAGRAM 👈

XPRIME CAPITAL KRİPTO PARA SİNYALİ VEREN TEK KURUM💛

Kripto Para İşlemlerinde Komisyon yok!

KRİPTO PARA İŞLEMLERİNİZİ XPRIME CAPITAL İLE İŞLEM HACMİ ÜZERİNDEN KOMİSYON ÖDEMEDEN GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ. ÜSTELİK KURUMUN GÖNDERDİĞİNİ ANALİZLERİN SON 6 AYLIK BAŞARI ORTALAMASI %86 SEVİYESİNİN ÜZERİNDEDİR. GÜVENLİ, HIZLI, BAŞARILI VE KÖKLÜ BİR KURUM İLE ÇALIŞMAK İSTİYORSANIZ XPRIME CAPITAL'İ ÖNERİRİZ.

Ücretsiz hesap açmak için Instagram DM 👉 INSTAGRAM 👈

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

XPRIME CAPITAL GÜVENİLİR YATIRIMIN ADRESİ

XPRIME CAPITAL GÜVENİLİR YATIRIMIN ADRESİ👍 Değerli Yatırımcılar, Bu analizimizde "2020 yılı en hızlı büyüyen şirketi", Frankfurt ...